Vrijdag aangekomen bij jose wientjens in ottersum waar wij in de tuin mogen kamperen. Nadat wij de tent hadden opgezet heeft jose heerlijk gekookt, een wortel pompoensoep en een overheerlijke quiche met spinazie en gehakt. We hebben heerlijk geslapen in de tent in zalige rust. Zaterdag kwamen ina en finesse er ook bij en we vertrekken rond 11:30 voor een rit door het mooie limburg en duitsland waar we aardig op en neer gaan de heuvels op en af, eindstand 85km. In de avond heerlijk gegeten bij de buurman dat is een eetcaf√© in de straat. Wederom in de tent super geslapen en wakker geworden met fluitconcert van de merels en ander wildlife. Wederom een supertocht op ons gemakkie gemaakt die ons door een prachtig landschap voerde. Nu is de tijd aangebroken om afscheid te nemen van dit deel van het land en de goede zorgen van jose. De foto’s geven een kleine impressie van onze verkenningstocht en trainings avontuur in Limburg. Dit alles ter voorbereiding op de reis naar Rome. Eindstand routes ongeveer 170 km en 750 Hm.