Nadat ik besloten had na de Barcelona rit nog een nachtje in Canet te blijven vertrek ik de volgende morgen vroeg voor de 95 km lange tocht naar Frans die op de camping in Estartit staat. Ik wilde eigenlijk de route langs de kust terugrijden maar besloot toch voor een andere variant en die leverde mooie klimmen en vergezichten op, dus ben blij dat ik die heb gekozen. Rond 15:00 kom ik aan op de camping en na koffie en cola en brood even de tent opgezet en even lekker gerelaxed. Frans zijn zoon komt ook nog en het is supergezellig, Frans steekt de Bbq nog aan en tot in de late uurtjes is het super gezellig en…… heerlijk gegeten. Ik plak er nog een extra dag aan hier en vertrek dinsdag fris naar Girona waar ik de fiets inlever en woensdag naar huis zal vliegen, dit alles maakte deze 3 weken onvergetelijk. En zeker voor herhaling vatbaar. U hoort van ons.